Красимир Каракачанов: Хората искат Крумовите закони

01.10.2014 8:33

Това заяви водачът на плевенската листа на Патриотичния фронт, след среща с избиратели от с. Вълчитрън, община Пордим. В цялата плевенска област чуваме едни и същи проблеми – безработица, беззаконие, и безразличие на управляващите към хората в малките селища, казаха представителите на Фронта. Но в село Вълчитрън особено остро се постави въпроса за неработещата съдебна система, за корупцията по висшите етажи на властта. Затова се чуват все по силно-гласове за въвеждане на крумови закони: безмилостно наказание за престъпниците без значение кой какъв е.

val2
Затова ние от Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО сме заложили в нашите програми да се промени Наказателния кодекс. Ако например се установи, че длъжностно лице е извършило престъпление, присъдите за него да бъдат двойно спрямо обикновените граждани. И след изтичане на присъдите тези хора да не могат да участват повече в държавната администрация. Това е единствената мярка, с която можем да пресечем престъпността във висшите етажи на властта. Когато един държавен служител знае, че го очаква двойна присъда и до края на живота си да не може да заеме държавна работа, той ще си направи сметката дали да участва /или съучаства/ в извършването на държавно престъпление.

val3
Това е един от сериозните проблеми, който хората поставят и с пълно основание, защото освен циганската и битовата престъпност, престъпността по висшите етажи на властта е също важна, тъй като тя води до източване на бюджета и до тормоз върху обикновения български гражданин, предприемач или бизнесмен. В тази връзка е важно да се направи и друго – да се премахнат политическите квоти в съдебната система. Те водят до изкривяване на правосъдието, до вихрене на партийни страсти и задкулисни договорки, на практика до липсата на правосъдие.
Ако всичко това хората го намират за важно и крайно необходимо, за да се оправи батака в съдебната система, то нека подкрепят Патриотичния фронт на 5-ти октомври като изберат бюлетина номер 24. Само така ние ще имаме възможност да реализираме тези си намерения, каза още г-н Каракачанов.

val1

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: