„Ювентус“ пропусна да разгроми „Ком“ (Берковица)

29.09.2014 9:11

29.09.juventus

Отборът на Ювентус (Малчика) постигна третата си победа от началото на сезона в Северозападната „В“ група, пише plevensport.eu. Вчера, в среща от седмия кръг, възпитаниците на Иво Братанов и Радослав Йорданов пропуснаха да разгромят гостуващия Ком (Берковица), като го победиха само с 2:0. През първите 45 минути играта беше по-равностойна, но през второто полувреме домакините изпуснаха поне 5-6 чисти положения и могат да съжаляват, че не успяха да сразят своите гости с по-голям резултат. Ювентус започна малко по-добре и в началото Тони Панков беше много близо да открие, но на два пъти не успя да реализира след удари с левия крак и с глава. Все пак в 17-ата минута отново Панков беше в основата на поредната атака на домакините, като след негов шут топката беше отбита от стража на Ком Бисер Величков, но при добавката защитникът Валентин Антонов беше точен и откри – 1:0.
След почивката футболистите на Ювентус се развихриха и голът не закъсня. В 51-ата минута Константин Генков изпълни перфектно пряк свободен удар, топката премина над стената, тупна и след като се чукна в страничната греда влетя в мрежата – 2:0. Последваха две вихрени атаки на домакините, като отново Генков можеше да реализира, но не успя. В 70-ата минута гостите от Берковица стигнаха до най-чистото си положение, като след шут на Цветелин Анжелов от фаул, вратарят на Ювентус Веселин Ганчев трябваше да се намесва и избивайки в ъглов удар да предотврати сигурен гол.
В последните пет минути на двубоя отборът от Малчика се размина на три пъти с отбелязването на ново попадение. Последователно Тони Панков, Ивайло Дюлгеров и Владислав Кинчев пропуснаха 100-процентови ситуации за гол и лишиха своя тим от по-убедителен успех.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: