Проект, свързан с електронните форми на дистанционно обучение, реализира успешно МУ – Плевен

28.09.2014 12:00

28.09.press

На 1 октомври, сряда, в зала 106 на Ректората ректорът на МУ – Плевен проф. д-р Славчо Томов, съвместно с екипа за управление на Проект „Иновативно и съвременно образование в МУ – Плевен“ ще дадат пресконференция за журналисти и представители на регионални и национални медии по повод успешното реализиране на предвидените в проекта дейности. Това информират от учебното заведение.
Проектът е реализиран във връзка със сключен договор за безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ на базата на одобрено от Министерството на образованието и науката проектно предложение „Иновативно и съвременно образование в МУ – Плевен”. Осъществяването на проекта е във връзка със схема „Развитие на електронни форми на дистанционно обучение в системата на висшето образование” и е с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.
Целта на проекта, съгласно предвидените в него основни дейности, е подобряване на възможностите за предоставяне на електронни форми на дистанционно обучение от висшето училище и модули за електронно обучение в областта на медицината, общественото здраве и здравните грижи.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: