Найден Зеленогорски: Само обединени и единни ще успеем!

28.09.2014 9:50

 

rb1

Това, което правихме 15 години в Плевен стана факт и в България – случи се Реформаторският блок, който дава шанс на българските демократи и хора с дясна и дясно-центристка политическа визия да имат свое представителство в Народното събрание. Само обединен и единни ще успеем – това е голямото послание, което отправяме от Плевен към България.

rb7

Това заяви в препълнената зала „Катя Попова“ в Плевен водачът на листата на Реформаторския блок за 15 МИР Плевен Найден Зеленогорски. Пред членове и симпатизанти на партиите, представени в блока, той очерта някои от регионалните приоритети в програмата на реформаторите: създаването на нови работни места чрез развитие на модерната високотехнологична индустрия, развитие на поливното земеделие, зеленчукопроизводството и овощарството, големите инфраструктурни проекти – магистрала Хемус, трети мост над Дунав…

rb2
Приятели, сега всички сме отново заедно, загърбили дрязгите и обединени в една обща формация – Реформаторски блок, събрала автентичните десни и десноцентристки формации, реализирани професионалисти, експерти в своите области. Тръгваме на решителна битка – да се преборим с мафията в съдебната система и свободна от партийни интереси администрация, битка да не допуснем ДПС във властта. Обърна се към присъстващите и областният председател на СДС и втори в листата – д-р Мариана Лазарова.

rb3
В нашата програма предлагаме и говорим за неща, които могат да се случат. Не сме говорили и няма да говорим фантасмагории. Всяка една криза в България е решавана с реформи в земеделието. Сега е моментът да се построят преработвателни предприятия, които ще разкрият реални работни места и задвижат икономиката ни. Това заяви на форума областният лидер на БЗНС инж. Милчо Илиев.

rb5 rb8 rb10

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: