Старшата на „Спартак“ извъртя драматичен хикс с „Литекс“

25.09.2014 10:54

25.09.starsha

Отборът за юноши старша възраст на Спартак пропусна да запише първа победа в шампионата, завършвайки 3:3 като домакин на Литекс. Това информира фенсайтът spartak-pleven.bg. На стадион „Белите орли“ момчетата на Красимир Бислимов повеждаха на три пъти в резултата, но и в този мач допуснаха гол в самия край.
През първото полувреме Спартак откри, но „оранжевите“ изравниха от спорна дузпа. В началото на втората част хубав пробив на плевенчани отдясно завърши с удар от малък ъгъл и „синьо-белите“ отново излязоха напред като резултатът 2:1 се запази до 80-ата минута. Тогава грешка в защитата на Спартак остави в наказателното поле непокрит футболист на Литекс и той изравни със силен диагонален удар. Но истинската драма тепърва предстоеше.
Няколко минути по-късно Спартак получи право да изпълни пряк свободен удар пред левия ъгъл на наказателното поле на гостите и изненадващият нисък шут в близкия ъгъл доведе до 3:2. В самия край на срещата Литекс също стигна до изгодно статично положение и изравни за крайното 3:3.
Така Спартак остана в дъното на класирането само с 1 точка от три мача, докато ловчанлии са на върха след 3 победи. В следващия кръг „синьо-белите“ гостуват на Бдин (Видин).

#тагове:

НАЙ-НОВИ: