„Ювентус“ отстрани „Партизан“ за Купата на АФЛ след трилър с 12 гола!

18.09.2014 8:00

18.09.juve

Истински голов екшън се разигра на стадион „Георги Кърчев“ в Малчика. Домакините от Ювентус отстраниха Партизан (Червен бряг) от турнира за купата на Аматьорската футболна лига след общо 12 отбелязани гола, като крайният резултат от мача е повече от уникален – 7:5, пише plevensport.eu. През целия мач двата отбора играеха предимно в атака, което доведе до многото отбелязани попадения. Тимът от Малчика излезе с повечето от резервите си, като само Константин Генков, Преслав Кочев, Любомир Любенов и Владислав Кинчев бяха от титулярните 11 на отбора. Гостите от Червен бряг пък разчитаха почти на основния си състав, поради късата си резервна скамейка, като само трима от титулярите не взеха участие в срещата. Още през първото полувреме домакините почти решиха двубоя, като поведоха с 3:0. „Партизаните“ обаче не се отказаха и до края на частта успяха да намалят на 3:2.
И през вторите 45 минути Ювентус държеше нещата в свои ръце, като не позволи на противника си дори да изравни. С хеттрик за домакините се отличи Константин Генков, две попадения добави Кристиян Коев, а с по един се отчетоха Николай Петров и влезлия през второто полувреме Тони Панков. За Партизан успяха да отбележат Велислав Иванов, Калоян Тодоров, Кирил Вълов, Дилян Димитров и юношата Стоянов, който фиксира крайното 7:5.
Така Ювентус продължава във втория предварителен кръг на турнира, където ще срещне победителя от другата двойка измежду Спартак (Плевен) и Левски 2007, чийто двубой ще се проведе днес от 16.00 часа на стадион „Плевен“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: