Лидерът на ДСБ Радан Кънев бе в Плевен, за да подкрепи Зеленогорски и листата на реформаторите

17.09.2014 14:14

Десните избиратели са последните, които ще се подчинят на „заповеди“ за преференциално гласуване, това заяви днес на пресконференция в Плевен лидерът на Демократи за силна България Радан Кънев. Според него, изборите за Европейски парламент са показали, че хората харесват да гласуват с преференция за избран от тях кандидат, като предвиди възможността, на предстоящите парламентарни избори да има остра конкуренция даже между представителите на една и съща партия в една листа.

radan4
Радан Кънев бе днес в Плевен, за да подкрепи листата на Реформаторския блок в 15 МИР Плевен и водача – Найден Зеленогорски. На пресконференцията в пресклуба на БТА присъстваха и кандидат-депутатите от Реформаторския блок – д-р Марияна Лазарова, Пепо Петков и Тодор Еленков.
Реформаторският блок е проекция на десноцентристкия модел на управление, който работеше успешно 3 мандата в Плевен. Ако е имало някакви спорове между партиите в Блока – те са изгладени и отиваме единни на изборите, коментира Зеленогорски.

radan1

На пресконференцията стана ясно, че кандидатите за народни представители от Реформаторския блок са започнали вече серията от срещи с избиратели от населени места в цялата Плевенска област. Своята Програма за реформи и управление, както и акцентите за Плевенски регион, те ще дискутират с представители на различните гилдии и професии, с млади хора, с предприемачи и бизнесмени.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: