ДПС откри кампанията в Плевен с амбицията за два мандата!

15.09.2014 14:18

mit4

Лидерът на ДПС Лютви Местан, заедно с водачите на листите на Движението от Монтана, Ловеч и Видин – Петър Чобанов, Джейхан Ибрямов и Станислав Анастасов бяха снощи в Плевен за откриването на предизборната кампания в 15 МИР Плевен.

mit5

Гостите в препълнения салон на ДКТ „Иван Радоев“, посрещнаха водачът на плевенската листа Митхат Метин, областния координатор на ДПС Енгин Кючуков, всичките кандидати за народни представители тук, членове и симпатизанти на Движението за права и свободи.

mit2
С пълна листа от доказани професионалисти в различни области – българи, роми и турци, ще се яви на предстоящите избори за 15 МИР Плевен ДПС, както и с амбицията за спечелването на гласове за два депутатски мандата. Водач за четвърти пореден път е Митхат Метин. Втори е директорът на ИАРА в кабинета Орешарски – Майдън Исмаилов, а трети – бившият общински съветник от Плевен Методи Петков. Следват две дами – председателят на младежкото ДПС Фани Ананиева и лидерът на Женското дружество на Движението – Шенджан Куртанова. Под номер 6 е шефът на Басейнова дирекция Тома Терзиев. В листата влизат още Марио Рангелов, Алина Симеонова, София Димитрова, Мален Огнянов, Айлян Пашала, Цветомир Георгиев, Айнур Асанов, Байсие Ибова, Огнемир Огнянов, Юсние Алилова, Красимир Кирилов и Сибин Михайлов.

mit1 mit3 mit4 mit7 mit8 mit9 mit10

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: