Щурият Козмин Моци на тениска – вече и в Плевен

12.09.2014 8:26

12.09.mozi

Лудогорец подписа партньорски договор с популярна международна верига за спортни стоки. От 13 септември в магазините на компанията в София (Парадайс Център), Варна (Гранд МОЛ Варна), Бургас (Галерия МОЛ) и Плевен (МОЛ Плевен) феновете ще имат страхотната възможност да се снабдят с оригинална екипировка на Лудогорец – мачови фланелки с имената на всички играчи, шорти, както и анцузи, произведени от италианския концерн за спортни стоки „Макрон“.
Освен това привържениците на шампиона и участник в груповата фаза на най-комерсиалния турнир ще могат да си закупят и други сувенири на „орлите“, включително специалната серия тениски, изобразяващи най-запомнящите се моменти от шоуто на Козмин Моци срещу Стяуа в плейофа на Шампионската лига.
Феновете, закупили сувенир на ПФК „Лудогорец“ до края на месец септември, ще ползват 20 процента отстъпка във всички магазини на веригата.
ПФК „Лудогорец“ и търговската верига имат и специална изненада за привържениците. В навечерието на мача с десетократния носител на КЕШ Реал (Мадрид) в търговската мрежа ще бъдат пуснати уникални футболни артикули с логата на Лудогорец, Шампионската лига и съперниците в групата – Реал, Ливърпул и Базел.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: