Румен Гечев: Ще направим всичко възможно, за да съчетаем интересите на държавата с тези на Плевен

08.09.2014 20:19

8.09.bsp1

Тържествено събрание, организирано от Общинския съвет на БСП – Плевен, коалиционните партньори и Областния съвет на Българския антифашистки съюз, се проведе днес в зала „Плевен“ на Областна администрация. Срещата бе посветена на отбелязването на 70-годишнината от 9 септември 1944 г., а също така тя бе старт на предизборната кампания на коалиция „БСП – лява България“ в нашия град. Участие в събранието взеха много симпатизанти, ръководство и членове на БАС – Плевен, ПП „Нова зора“, Земеделски съюз „Александър Стамболийски“. Специални гости бяха водачът на листата на „БСП – лява България“ в 15 МИР – Плевен, Румен Гечев, председателят на „Нова зора“ Минчо Минчев, председателят на Областния съвет на БСП – Плевен Мирослав Михайлов, досегашни депутати.

8.09.bsp2
Пред многобройните симпатизанти Румен Гечев представи листата на „БСП – лява България“. След него в нея са Васил Антонов, Петър Дулев, Минчо Минчев, Димитър Кочков, Александър Печеняков, Елена Йолова-Блажева, Ганка Василева, Блажо Николов, Илиян Йончев, Веселин Плачков, Ева Маринова-Найденова, Емил Райков, Луиза Кирова, Анжела Георгиева, Стефан Бурджев, Светла Телефонска и Иво Петров.

8.09.bsp3
За мен беше особена чест да приема предложението на коалиция „БСП – лява България“ да бъда водач на листата й в нашата прекрасна Плевенска област, каза роденият в Червен бряг Румен Гечев. Той увери симпатизантите на коалицията, че бъдещите депутати от плевенската листа на коалицията ще направят така, че да съчетаят най-добре интересите на държавата с тези на Плевен. А те се преплитат в много важни национални проекти – „Южен поток“, АЕЦ „Белене“, магистрала „Хемус“, както и в самостоятелността и развитието на Висшето военновъздушно училище в Долна Митрополия, отбеляза Гечев. Той изтъкна, че в листата е постигнат добър баланс на различните поколения. Новият избирателен закон е такъв, че всеки може да намери кандидата, който му импонира най-много и ние разчитаме, че с преференциалното гласуване ще бъдат привлечени допълнителни гласове, с които нашата победа на изборите да бъде още по-убедителна, заяви водачът на листата на „БСП – лява България“. А тя зависи от всички нас – ние разчитаме на вашата подкрепа и вашето доверие и заявяваме, че ще направим всичко възможно, за да защитим интересите на нашата Родина и нашия страхотен край, допълни Румен Гечев.

8.09.bsp4
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: