Патриотичният фронт откри предизборната си кампания в Плевен

06.09.2014 9:25

6.09.vmro1

Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ откри снощи в зала „Катя Попова“ предизборната си кампания в Плевен. Пред многобройните симпатизанти там беше представена листата на коалицията за предстоящите парламентарни избори на 5 октомври с водач Красимир Каракачанов, а за доброто настроение на присъстващите се погрижиха изпълнителите от Фолклорна формация „Гайтани“. Патриотичният фронт участва с пълна листа от 18 кандидат-депутати, в която са включени още Николай Маринов, Калин Поповски, Йордан Танев, Михаил Георгиев, Румен Иванов, Цветелин Цветанов, Александрина Александрова, Силвия Спирова, Мариела Илиев, Йовчо Желев, Христанка Стефанова, Иво Трифонов, Виолина Вълчева, Иван Одажийски, Елза Димитрова – Варадинова, Сашо Радоловски и Тодор Готов.

6.09.vmro2
„Две години НФСБ и ВМРО чакахме този момент. Зреехме за обединението на патриотичните сили в България, като в този период претърпяхме няколко поражения, тъй като се явявахме поотделно“, обърна се към плевенчани водачът на листата на Патриотичния фронт и лидер на воеводите, Красимир Каракачанов. Най-накрая с обща воля и най-вече с желанието за това обединение ние създадохме коалицията „Патриотичен фронт“, отбеляза той, припомняйки, че тя е подкрепена от още 11 партии и организации. Каракачанов изтъкна, че знамето, под което са се събрали всички те, не е партийно, тъй като може да си ляв или десен, но в политиката има само една кауза и това е България.

6.09.vmro3
Лидерът на ВМРО посочи, че коалицията тръгва на една генерална битка за спасението на България, която може да се окаже и последна. „Защото 25 години българската нация абсолютно умишлено бе разделяна на леви и десни, на сини и червени, на монархисти и републиканци, на русофили и американофили и какви ли не други. Стигнахме дотам, че българин с българин се намразиха, а партиите в Парламента не можаха да стигнат до това, което ги обединява, а търсеха за своя патерица турската етническа партия ДПС“, изтъкна Красимир Каракачанов. Ако ние, българите, не искаме да се превърнем в малцинство в собствената си страна, имаме само един път – да разберем, че няма нищо по-свято и велико от Отечеството, допълни водачът на листата на Патриотичния фронт в Плевен и припомни думите на Николай Хайтов, че изгубим ли България, губим всичко. Той призова плевенчани да бъдат максимално активни в оставащите дни до изборите и на 5 октомври да гласуват с номер 24. Това е номерът на истинските български патриоти, номерът, с който можем да дадем шанс на България да диша, на нашите деца да живеят тук, а не да мият чинии по чужбина и на нашите родители да живеят при едни нормални условия и с нормални пенсии, каза още Каракачанов.

6.09.vmro4
От своя страна, третият в листата на Патриотичния фронт и председател на ВМРО – Плевен, д-р Калин Поповски, отбеляза, че целта на коалицията е да оформи един нов полюс в политическия модел на България. За 25 години демокрация се смениха повече от 10 синьо-червени правителства, а в Плевен затвориха врати 42 предприятия, което доведе до тежката криза, в която днес се намира цялата област, изтъкна д-р Поповски. Той не скри, че сред целите на Патриотичния фронт е участие в следващото правителство, но само при специални условия от страна на патриотите.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

6.09.vmro5

#тагове:

НАЙ-НОВИ: