Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина” ще се проведе в Плевен

04.09.2014 8:57

4.09.darbi

На 29 септември от 14 до 18 ч. читалище „Съгласие“ ще бъде домакин на Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина” – септември 2014. Изложението е насочено към всички кандидат-студенти и има за цел да даде цялостна информация за най-перспективните специалности и реномирани университети в Европа и Америка, както и да срещне младите хора със специалисти и представители на чуждестранни университети.
Тази година изложението „Отворени врати за образование в чужбина” ще посети четири от най-големите и важни административни центрове в България. Целта на организаторите от образователна институция „Дарби” е да даде възможност на повече младежи и техните родители да получат професионални консултации и информация на място.
Освен срещи и безплатни консултации, посетителите ще могат да подадат документите си на място, както и да посетят специално организираните семинари и презентации, насочени към по-добрата кариерна ориентация на младите хора.
Както всяка година, така и на това изложение ще се провеждат преки срещи с оторизирани представители на елитни западни университети. В помощ на родители и кандидат-студенти на изложението ще бъде предложена богата съпътстваща програма от практически семинари и презентации, които са напълно безплатни. Семинарите запознават с това как да бъде подготвено мотивационно писмо или да се подготви портфолио в процеса на подготовка на документите за кандидатстване, както и какви са.
Всеки посетител на Изложението може да направи за себе си пробен ДАРБИ Кариерен тест на място, а с предварително записване да си направи и пълна кариерна ориентация. Този тест се отнася единствено до персоналните способности на кандидат-студента и е изцяло в улеснение на бъдещия му избор на професия, която да го удовлетворява. Кариерният тест на „Дарби” разкрива личностните характеристики и посочва най-благоприятните професионални перспективи чрез серия от ситуационни въпроси. Ако честно маркирате вариантите, които най-точно Ви описват ще получите реалистичен портрет на собствената си личност

#тагове:

НАЙ-НОВИ: