Излъчват дербито между „Спартак“ и „Видима-Раковски“ по телевизията

26.08.2014 11:53

26.08.derbi

Дербито от ІІІ кръг на Северозападна „В“ група между Спартак и Видима-Раковски ще бъде излъчено директно по Канал 3, информира фенсайтът spartak-pleven.bg.Неделният сблъсък, който е с начален час 18, логично е изборът на седмицата за пряко предаване от аматьорския футбол, тъй като противопоставя на стадион „Плевен“ първия и втория във временното класиране.
Инициативата на Канал 3 за излъчване в национален ефир и на мачове от четирите „В“ групи вече позволи на зрителите да наблюдават регионалното дерби от първия кръг между Партизан (Червен бряг) и Ботев (Луковит). За четвъртия кръг пък е предвиден сблъсък между два отбора с безспорни традиции каквито са Академик (Свищов) и Етър.
За последно пряко предаване от стадион „Плевен“ имаше в края на 2011 година, когато в 1/4 финален мач Спартак и ЦСКА събраха рекордните за сезона 15 000 зрители и цяла футболна България беше възхитена. Едва ли в неделя на градската арена ще има многохилядна публика, но плевенчани трябва да напълнят сектор „А“, а не да останат пред телевизионните екрани.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: