С обновена зала и още по-високи амбиции започва новия сезон Спортен клуб по таекуон-до „Атила“ – Плевен

24.08.2014 14:16

24.08.attila1

В изцяло обновена зала ще посрещне своите възпитаници Спортен клуб по таекуон-до „Атила“ – Плевен през новия сезон, чието начало ще бъде дадено на 1 септември. Това научи „Плевен за Плевен“ от Даниел Цаков, президент и старши-треньор на клуба. Той сподели, че ремонтът е започнал на 1 август, като поради тази причина през месеца не са се провеждали тренировки. Вече приключихме с ремонтните дейности и залата е перфектна по всички стандарти за таекуон-до, сега остава да чакаме нови успехи на нашите състезатели, посочи Даниел Цаков. Президентът и старши-треньор на клуб „Атила“ отбеляза, че освен цялостното освежаване на помещението, са поставени и вентилатори, които да изкарват влажния въздух и изрази огромната си благодарност към всички, които са помогнали за реализацията на ремонта.

24.08.attila2
Даниел Цаков сподели, че след старта на новия сезон на 1 септември първите състезания, които предстоят за неговите възпитаници, са държавните турнири през ноември и декември, а след Нова година започват и международните надпревари. На този етап имаме национални състезатели при мъжете, като вярвам, че така ще бъде и през 2015-а, изрази увереност той. Цаков не скри, че амбициите на клуба са високи, подчертавайки, че през тази година сред успехите на неговите състезатели е трето място при мъжете на Европейското първенство.
Както всеки сезон, така и през този клубът ще приема начинаещи спортисти, като няма ограничения за желаещите да се занимават с бойното изкуство. Най-малките участници в клуба са на шест години, общо трениращите са над 30 човека, а десетина от тях са състезателите.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: