Майдън Сакаджиев: Нормално е колегите от опозицията в ОбС – Никопол да ги е яд и да ме клеветят

23.08.2014 11:01

23.08.nikopol

Не съм упражнявал натиск върху служителите си. От 52 души служители в изпълнителната агенция е уволнен само един служител. Откакто към изпълнителен директор, мога да ви кажа, че предишното ръководство е освободило 129 човека за 11 месеца. Това заяви пред „Събуди се…“ по Нова телевизия Майдън Сакаджиев, бивш директор на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА), цитиран от „Блиц“.
„Господин Сакаджиев е главният кадровик на общината, кметът само подписва. Изгониха се хора специалисти, за да се назначат хора на ДПС. Продават, без да има отчет, пътуват зад граница, пак няма отчет. Икономическият ефект в общината е равен на нула. Опитват се да манипулират хората, но какви са тези програми в Оман – симпозиум по чистотата на водата“, заяви общинският съветник Красимир Халов.
Това е вандализъм, ДПС си вършат каквото искат! А служителите се страхуват да дават информация. На мен лично не ми пука, не ме е страх“, коментира Валентин Костадинов, кмет на село Муселиево.
„За мен това не е колегиално. Тези колеги от опозицията е нормално да ме клеветят. И е нормално да ги е яд“, заяви Сакаджиев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: