Неправилното паркиране по улиците на Плевен – малък-голям проблем…

21.08.2014 19:35

Здравейте, „Плевен За Плевен“. Ваш редовен читател съм, жител на град Плевен. Пиша Ви относно един не толкова голям, но съществен според мен проблем, който наблюдавам от 2-3 дни! Та, в центъра на град Плевен, непосредствено до Централ Мол Плевен от няколко дена стои НЕПРАВИЛНО паркиран автомобил, марка „Фолксваген Пасат“, с което затруднява свободното преминаване на майки с бебешки колички, хора в неравностойно положение, както и на всички останали пешеходци!

pismo2

Нямах намерение да се обърна към вашата редакция, но ме провокира факта, че днес 21.08.2014 год. отново минах с мой приятел от там, а въпросният автомобил все още си стоеше паркиран на същото място, с което водачът му е нарушил чл.98 ал.2 т.4 от ЗДвП! В непосредствена близост имаше униформен полицай от сектор „Пътна полиция“, който на въпросът ми дали въпросното МПС е паркирано правилно, ПЕРПЕНДИКУЛЯРНО на тротоара, получих недвусмислен отговор. Смятам, че въпросният полицай омаловажи отправената от мен забележка и най-нагло си „затвори очите“ за това очевадно нарушение, и съвсем невъзмутимо продължи да си върши „служебна работа“.

pismo3
Моето лично мнение, а и надявам се на голяма част на живущите и гостите на град Плевен, е че подобни нарушения би трябвало да се наказват, а не да се подминават! Прилагам и снимков материал! Надявам се, че чрез Вашят сайт и чрез социаланата мрежа „Фейсбук“, този проблем ще придобие още по – голяма популярност и ще се вземат адекватни мерки за отстраняването на неправилно паркираният автомобил в най – скоро време! Благодаря Ви за отделеното внимание! Поздрави!

pismo1
Забележка: Публикуваме писмото на нашия читател без редакция. Заглавието е на редакцията.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: