От ББЦ-област Плевен застават твърдо зад Бареков и Кенов

05.08.2014 17:00

На проведено областно събрание на ПП „България без цензура“ в град Плевен членовете на областния съвет остро разкритикуваха твърденията относно създадено напрежение в структурите на областта. Ние всички заставаме твърдо зад лидера си Николай Бареков и главния секретар Стефан Кенов и заявяваме, че не може и дума да става за каквито и да е противоречия и вътрешни напрежения.

bbz

Това заявяват в декларация от ББЦ-област Плевен относно твърденията за напрежение в структурите. Поводът да поискат „право на отговор“ в информационен сайт Плевен за Плевен е „изявление от страна на бившия председател на ПП ББЦ за област Плевен Галина Петкова от 30.07.2014 г. със заглавие “ Областният председател на България без цензура в Плевенско напусна партията днес!“, публкувано в популярната медия.
Ако изобщо може да се говори за някакви конфликти, то те са по-скоро плод на външно вмешателство. Всички ние сме обединени зад идеологията на ПП “ България без цензура “ и ще се борим с всички сили за утвърждаването ни като водеща политическа сила. Също така заявяваме, че няма да се поддадем на никакви провокации по пътя към реализиране на целите ни. Пише още в декларацията на общинските председатели на ББЦ във всички общини в област Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: