Улица „Катя Попова” – или кой и както си иска паркира на 20 метра от РДВР-Плевен…

16.07.2014 13:33

„Здравейте, г-н Илиев,дълго време се чудехме, до кого да адресираме това писмо, но след като се убедихме ,че отразявате правдиво и точно ситуацията в областта ,се решихме и Ние да влезем в ролята си на репортери на сайта. Пишем ви, живущите на улица „Катя Попова” ,които сме безкрайно възмутени от поведението на нашия съсед ……………….,работеш като служител по сигурността в ЧЕЗ България Плевен.Същият използва служебния си автомобил като личен и непрекъснато паркира по тротоарите, без да се съобразявт с другите живущи на тази улица.”, това алармират в писмо до редакцията наши съграждани. И още:

kata1
„Това се случва на метри от РДВР – Плевен, която сме сигнализирали за тези нарушения също. На същия сме правили многократно забележки, писали сме писма на неговите началници в Енергото, но реакция никъква. Обикновенните хора, пак сме „глас в пустиня“. Той парадира с позициите си в София и ни заявява,че никой нищо не може да му направи. Толкова ли се свършиха специалистите по сигурността в Плевен, че прибягнаха до услугите на пенсиониран военен..

kata2
Много често колата му не се мести от тротоара по цял ден, а друг път е по цял ден на вилата си с нея. Затова ли се вдига цената на електроенергията, че да има това лице достатъчно средства да използва на гърба на ЧЕЗ? Така ли е в Чехия? Изпратили сме снимки и до „Господари на ефира“, до Обласната управа и до Директора на РДВР-Плевен. Във Ваше лице,се надяваме да намерим обективно представяне на подадената информация.”
Бележка на редакцията: Публикуваме писмото на нашите читатели, като сме спестили, засега, името на въпросното лице. Техните снимки говорят достатъчно убедително за случая.
Публикуваме и актуални снимки, правени днес на плевенската улица „Катя Попова”. Имат думата от РДВР Плевен и от Община Плевен. Да не говорим, че влизането в улицата от горната страна е масово явление, въпреки забранителния знак…..

kata3 kata4 kata5 kata6

#тагове:

НАЙ-НОВИ: