Импровизиран „паркинг” затруднява движението на входа на квартал „Дружба”

08.07.2014 8:34

На снимките, изпратени от наша читателка, се вижда как оскъдната площ между двете платна в кв. „Дружба“, пред ресторант „Life“, се е превърнала в импровизиран паркинг. „Колите са даже повече и не можаха да се хванат всички на снимката.

pismo1

Платното по пътя към квартала що-годе става за движение, но това, което е в посока центъра е кошмарно, особено когато на спирката пред новопостроената кооперация наспират коли я на живущите там, я на клиенти на „Life“ и ресторанта към него, а между платната има 3-4 реда коли… , алармира тя.

pismo2
„Имайки предвид, че от двете нови кооперации само едната е частично заселена, не мога да си представя къде ще спират колите когато бъдат заселени изцяло и двете. Може би новите ни тролеи ще трябва да бъдат приспособени за летене (поне аз не виждам друг изход). Нямаше да е толкова лошо положението, ако вместо безполезните и празни помещения и магазинчетата, които всеки месец се сменят, да бяха построили гаражи. Но какво пък, на паркиралите какво им пука, ще си спират където и когато поискат докато има място по двете платна и тротоарите, другите да му мислят…”, завършва писмото.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: