Конкурс за фото-разказ и рисунка организира „Европа директно“ – Плевен

05.07.2014 9:54

5.07.europe

Информационен център „Европа директно” – Плевен обявява конкурс за фото-разказ и рисунка на тема „Моето населено място – част от Европейския дом”, информираха оттам. Целта на конкурса е ученици, млади и възрастни хора да развият своя усет за мястото, в което живеят като част от Европа, да открият и споделят със света неговите красиви места, природа, хора, събития, емоции, настроение или каквото са уловили като специален момент.
В конкурса няма възрастови ограничения. Всеки участник може да представи най-много по три свои творби (фотография или рисунка). Творбите се внасят за конкурса, придружени в попълнен конкурсен фиш. Крайният срок за подаване на творбите е 20 септември, а отличените ще бъдат обявени на 30 септември. Наградените творби ще станат част от изложба в Плевен и пътуваща изложба в 10 населени места от област Плевен в периода 10 октомври – 20 декември. Всички номинирани и отличени творби ще бъдат публикувани в специална интернет страница-албум на конкурса. Конкурсът ще присъди по три представителни плакета в двата раздела на отличените с награди от първа до трета, придружени с предметни награди.
Условията в Раздел „Фотография“ са снимките да са заснети с каквото и да е устройство, позволяващо съхранение в електронен вид (цифров фотоапарат или камера, мобилен телефон, таблет или друго). Технически параметри: размер до 5 MB, формат JPEG. Всеки участник има право да представи максимум по 3 броя снимки. Готовите снимки се изпращат на e-mail: [email protected], в срок до 20 септември 2014 заедно с попълнен конкурсен фиш – прикачен файл, който можете да откриете ТУК.
В Раздел „Рисунка“ творбата може да бъде изпълнена във всякаква техника (графика, пастел, акварел, смесена техника или други). Формат на рисунките: картон с размери минимум 30/40 см и максимум 49/70 см. Всеки участник може да представи максимум 3 броя рисунки. Краен срок за изпращане на творбите: 20 септември, на адрес: Плевен 5800, пл. „Възраждане“ №1, офис 314, за Конкурса, заедно с попълнен конкурсен фиш.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: