Канят плевенчани на Втория международен фестивал на необвързаните

08.06.2014 18:33

8.06.fest

По-малко от две седмици остават до второто издание на ежегодния Международен фестивал на необвързаните – Велинград 2014, като кампанията по записването на желаещи да се включат вече тече активно. Това сподели пред „Плевен за Плевен“ неговият организатор – продуцентът на Ансамбъл „Българе“, Христо Димитров, чиято е и идеята за нестандартната проява. От 20 до 22 юни СПА столицата на Балканите ще посрещне необвързани участници от различни краища на страната и Европа. Предстоят три незабравими денонощия на активни запознанства и контакти, интригуващи тематични срещи, школа по танци, боулинг състезания, концерти с участието на именити български звезди.
Най-важното е, че всеки един от участниците ще е неангажиран, необвързан и свободен за нови запознанства, обяснява Христо Димитров. Гарантирани са прекрасно настроение и искрено забавление за всички, доверили се на идеята да се впуснат в тридневния маратон за търсещи промяна на еднообразния личен живот. Защото във Велинград ги очаква не просто СПА уикенд, очаква ги истински фестивал, категоричен е шефът на Ансамбъл „Българе“, който се обърна чрез нашата медия към плевенчани да заповядат на тридневното събитие.
И на това издание участниците ще могат да избират между спа процедури, лекциите на сексоложката Кобилкина, турнири по белот и коктейли около басейна. Предвидени са още караоке вечери и други дневни, вечерни и нощни развлечения.
Още с пристигането си участниците трябва да се регистрират в заявения хотел и да получат персонален отличителен знак, удостоверяващ включването им във фестивала. При никакви условия няма да се допускат нерегистрирани хора, а също и деца на фестивалните прояви. „Стараем се водещо да е забавлението, съпроводено от нови запознанства и приятелства. Желанието ни е да помогнем живота на необвързаните да стане по-пъстър и вълнуващ. Не сме сватовници, но ако се случи точно на фестивала двама души да се открият за съвместно бъдеще, за нас е радост. Година след първото издание имаме три щастливи двойки, двете от които очакват бебета“, споделя неуморният организатор.
Повече информация можете да откриете на singlefestvelingrad.com/festival.html.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: