Футболистите от Садовец грабнаха Купата на кмета на Община Долни Дъбник

07.06.2014 10:28

7.06.kupa1

За четвърти пореден път училищата в община Долни Дъбник показаха класа, майсторска хореография и стремеж да бъдат достойни приемници на големите спортисти. На стадиона в Долни Дъбник се проведе традиционният ученически турнир за Купата на кмета на общината под мотото „Спортът срещу агресията в училище”. Това и много други спортни мероприятия бяха част от Програмата за отбелязване Месеца на българския спорт и 17 май – Денят на българския спорт и професионален празник на работещите в сферата на спорта.

7.06.kupa2
В спортното мероприятие взеха участие ученици разпределени в три групи по футбол – I-IV клас, V-VIII клас, IX-XII клас от четири населени места – Садовец, Крушовица, Горни Дъбник и Долни Дъбник. Капитаните на отборите теглиха номера за поредността на провежданите срещи. Самото откриване направи кметът на общината Борислав Станимиров. Той пожела успех на младите футболисти и изрази надежда, че те ще оползотворяват пълноценно своето свободно време, че ще растат здрави и силни, знаещи и можещи.

7.06.kupa3
Битката между отборите беше ожесточена, но накрая винаги има победители. Купата на Кмета на общината бе спечелена от „големия” отбор на ОУ „Христо Ботев” – Садовец. Всички отбори, взели участие в турнира, получиха купи и грамоти, връчени лично от кмета на Община Долни Дъбник Борислав Станимиров.

7.06.kupa4

#тагове:

НАЙ-НОВИ: