Оранжев екшън атракцион превзе пространството пред Театъра

01.06.2014 15:23

1.06.fanta1

До 19 ч. днес на площад „Стефан Стамболов“ пред драматично-куклен театър „Иван Радоев“ плевенските деца могат да се забавляват на екшън атракционите, включени в националната обиколка „Fanta Play Tour“ на популярната безалкохолна напитка. Сред игрите, в които те могат да се включат, са „Гладиатор“, „Тетрис“, „Сумо“, „Като рицарите“, „Туистър“, а също така могат да си направят временна татуировка или да да станат свидетели на майсторско управление на квадрикоптер.

1.06.fanta2
Около обед десетки нетърпеливи състезатели бяха окупирали оранжевото мини градче, привлечени от забавните игри и многобройните награди, подготвени от организаторите, видя обективът на „Плевен за Плевен“. За целта всеки от участниците се регистрира, като след всеки преодолян кръг събира печати.

1.06.fanta3
И за да бъде екшънът на пълни обороти, състезателите се впускат в надпреварите с каски, на които са монтирани „Go Pro“-камери. Заснетите забавни моменти от щурия купон ще бъдат качени във „Фейсбук“ – разбира се след съгласието на състезателите и техните родители.

1.06.fanta4

 

1.06.fanta5

 

1.06.fanta6

 

1.06.fanta7

 

1.06.fanta8

#тагове:

НАЙ-НОВИ: