Съветник Георг Спартански: – Време е, кмете, да си ходиш!

28.05.2014 17:52

Искахме да проведем един конструктивен дебат, за пореден път от страна на управляващите обаче няма желание за диалог, няма чуваемост, и срам няма. Това заяви днес на пресконференция за журналисти председателят на групата общински съветници БНД – Обединена десница в плевенския парламент Стефан Ганев. Поводът бе днешната извънредна сесия и бойкотирането й ог съветниците от Герб и тези, подкрепящи плевенския градоначалник. „В един момент, когато с показна акция на ДАНС е арустеван заместник-кмет и е още в ареста, аз не чух от кмета Стойков да се разграничи от това деяние, нито да го уволни. Напротив! Опита се да го неглижира, коментира още Ганев.

vreme
Ако кажем, че не сме предвиждали този сценарий – ще ви излъжем. Това заяви на пресконференцията съветник Спартански. Имахме информацията, щото в Герб има достатъчно предатели. Това е панически страх да чуеш истината за себе си, още повече, тази истина да прозвучи в публичното пространства, допълни още той.
„Не допусках, че са чак толкова глупави и неподготвени, и непознаващи Правилника на Общинския съвет, за да си мислят, че ако днес се скрият от нашите коментари и въпроси, то ще им се размине завинаги. Искам да намопня на позорната кохорта плъхове от Герб, че утре в 9 часа ще бъдем пак тук и въпросите ни ще бъдат чути от гражданите на Плевен. Това поведение на криене е позицията на плъхът в брашното – да се заровиш и да мигаш на парцали, мислейки, че нищо няма да те сполети. Това е един пореден позорен акт на това общинско ръководство. Общината никога не е имало такова позорно ръководство. Да управляваш самодоволно и с мания за недосегаемост, некомпетентно и некадърно, показва само едно – време е, кмете, да си ходиш. Колкото по-рано, толкова по-добре за Плевен.”, категоричен е Спартански.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: