Плевенчанка се бори за приза Мис Bgathletic.com. Да я подкрепим!

10.05.2014 18:35

10.05.alex

Плевенската лекоатлетка Александра Асенова е сред номинираните за приза Мис BGathletic.com 2014, информира plevensport.eu. Състезателката на Спартак (Плевен) е в списъка с 18 българки, които ще си оспорват титлата за най-красивата атлетка на България за тази година. Гласуването вече започна и ще продължи до 30 юни, като от специализирания сайт за лека атлетика BGathletic.com са създали специална интернет платформа за определяне на финалистките, която е на адрес miss.bgathletic.com. Петте атлетки, които съберат най-много гласове до 30 юни, ще оформят Топ 5 на втория финален етап на конкурса.
Oтново с гласовете на посетителите на най-популярния атлетически сайт ще се определи и челната тройка, както и носителката на короната Мис BGathletic.com 2014. Носителката на приза ще получи специална награда. От организаторите информират, че всеки потребител има право да даде само три гласа от едно IP в първия етап на конкурса. Така конкурсът ще бъде по-справедлив и ще се намалят до минимум измамите. Екипът на BGathletic.com е направил обширна селекция от 50 красиви атлетки, от които са избрани 18 момичета. В селекцията са включени само картотекирани за 2014 г. в БФЛА състезателки, имащи право да участват в състезания за девойки старша възраст и жени (т.е. родени през и преди 1996 г.).
Припомняме, че плевенчанката Александра Асенова е не само красива, а и можеща спортистка. През февруари тази година младата лекоатлетическа надежда спечели два сребърни медала при девойките старша възраст в дисциплините скок дължина и троен скок от Националния шампионат по лека атлетика на закрито, който се проведе в зала „Добротица“ в Добрич.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: