Орешарски знаково заобикаля Плевен!..

08.05.2014 20:45

Първата копка на Фабриката за автомобилни кабелни системи на германското поделение на Нексанс Аутоелектрик в плевенския жк «Сторгозия» ще бъде направена на 10 май. На церемонията ще присъстват министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев, кметът на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков, Областният управител Илиян Йончев, представители на Бългериън Пропърти Девелъпмънт ЕООД и Нексанс Аутоелектрик, чуждестранни посланици. Това информират от Пресцентър на Обшина Плевен.

panorama
Припомняме на читателите, че до скоро се очакваше първата копка на завода да направи премиерът Пламен Орешарски. Припомняме също, че второто поред изнесено заседание на кабинета трябваше да се проведе именно в Плевен. То обаче ще бъде в съседния ни Ловеч, при положение, че официалната Програма на правителството предвиждаше изнесени заседания в шестте района за развитие, респективно – в техните центрове….
Постъпката на премиера Орешарски е знакова. Каква е причината да се заобиколи Плевен, може само да гадаем. Но и без да сме врачки или надарени екстрасенси, не е трудно, поне от гледна точка на пиара, да се досетим, че едва ли ще говори добре за министър-председателя да застане рамо до рамо с кмет, чиято „дясна ръка” търка ареста, след като бе заловен с 4000 лева подкуп.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: