Двойно прецакване за абитуриентите от Плевен тази година!

02.05.2014 15:34

Празникът на абитуриентите в Плевен тази година се очертава да бъде доста нестандартен. Ако това е точната дума, естествено.

abi3

Изборите за европейски парламент на 25 май идват с рутинната за случая забрана за продажба на алкохол за 24 часа, което пък е добра новина за заклетите трезвеници измежду момчетата и момичетата, които напускат училищнага скамейка, за да се потопят в тайните и загадките на реалния живот. Но пък абсолютно всички няма да имат тази година щастието, да изживеят минаването по централния площад „Възраждане” под шпалир от разплакани родители, поканени за празненството роднини от провинцията и обикновени зяпачи на паметното събитие…

abi5
И все пак, уважаеми абитуриенти от набор 95, има алтернатива. За да изживеете своя звезден миг, може да използвате пространството на площад „Свобода” или пък това на площад „Стефан Стамболов”. За улеснение припомняме, че първото е до централния мол, а второто до театъра.

abi4

Имаме и трето, може би най-подходящо за случая предложение – Градската градина и алеите й. Иначе, за алкохола, съвети официални няма да ви даваме. Вие си знаете най-добре!
Така, че – горе главата! Спасение от ремонта има! Важно е да не ви пука!

abi2

#тагове:

НАЙ-НОВИ: