Модерна клиника по дентална медицина отвори врати в Телиш

01.05.2014 10:32

1.05.telish

Клиника по дентална медицина бе открита в село Телиш. С тази придобивка в червенобрежкото селище ще се предлагат едни от най-съвременните стоматологични услуги в региона. Идеята е на трима приятели стоматолози, наели се с нелеката задача да спомогнат за доброто зъболечение и на хората от малките населени места. Д-р Радослав Таков, колегата му д-р Станимир Банчев и д-р Камен Петракиев – председател на Районната колегия на Българския зъболекарски съюз в Плевен са специалистите, които поставиха началото на това хуманно дело в селото. Стоматолозите бяха приветствани сърдечно от секретаря на Община Червен бряг, Антоанета Костадинова и от кмета на селото, Нели Дакова.

1.05.telish1
Бихме искали все повече наши колеги да се включат в инициативата за по-добро обслужване на пациентите и повишаване на здравната култура на хората, живеещи в малките селища, изтъкна д-р Петракиев и обеща, че съвсем скоро в Денталната клиника ще бъдат привлечени още двама млади специалисти. Клиниката е разположена на втория етаж на Здравната служба в Телиш и отговаря на всички изисквания на една съвременна здравна практика. Включва два кабинета, чакалня, офис помещения и пълната гама стоматологична апаратура и инструментариум. Жителите и гостите, присъствали на откриването, получиха специални подаръци, след което бяха приканени да си направят безплатен профилактичен преглед на зъбния статус.
Клиниката ще работи всеки ден, включително и в събота. А през месец май всички профилактични прегледи и стоматологични услуги на жителите на селото ще бъдат безплатни.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: