Дано Гергьовден стане Великден за новите тролеи!

24.04.2014 20:07

Снимки с текст „Скоро и в Плевен“ вече информират жителите и гостите на града за пристигането на новите тролеи, които Община Плевен доставя по проект „Прилагане мерки за подобряване качеството на живот в градовете Бургас, Варна, Стара Загора и Плевен“. Това информираха от Пресцентър на Община Плевен точно преди месец, на 24 март. И още: „Първите четири тролея се очакват около Великден, съобщиха след завръщането си от Пилзен – Чехия, инж. Ангел Несторов – управител на „Тролейбусен транспорт“ ЕООД, и Мирослав Илиев – главен експерт в Дирекция „Европроекти“.”

trol3
Репортерите на Плевен за Плевен, загрижени „на часа” да информират многобройните читатели на сайта, изкараха цялата Страстна седмица по спирките на градския транспорт, в очакване да зарадват плевенчани с тръгването на първите возила по улиците на града.
Великден мина, но все така упорити, и уверени в точността на поднесената информация, ние продължаваме да обикаляме по тролейбусните маршрути в очакване на „бялата лястовица”. Да не би пък чудото да не е било предвидено да се случи по Гергьовден. Знае ли, човек? Всъщност, ако някой /кмет, шеф, чиновник, пиар, колега, редови гражданин/ наистина има точна информация, то нека я сподели с нас! Само да не стане като с откриването на новата детска градина…

#тагове:

НАЙ-НОВИ: