Илияна Йотова открива информационен център в Плевен

21.04.2014 11:04

Евродепутатът Илияна Йотова ще открие информационен център в Плевен на 22 април, първия ден след Великденските празници. Офисът ще е седми поред в страната. Досега центрове ИЛИЯНА.ИНФО работят в София, Бургас, Кюстендил,Пазарджик, Ямбол и Видин.

ilana
Центровете са средище за близък контакт с гражданите от регионите и осигуряват качествена и директна връзка с евродепутат Йотова. Целта им е хората да научат повече за европейските институции, европейското законодателство и оперативните програми за България, да потърсят помощ при нарушаване на правата им, при дискриминация и ксенофобия, да се запознаят с политиките срещу безработицата и бедността и с политиките за младежка заетост, с възможностите за осигуряване на работни места и тяхното финансово обезпечаване, а и да получат отговор на различни въпроси, свързани със социалната политика на европейската левица за нова социална Европа.
След откриването на информационния център, който се намира на ул. „Катя Попова” 2, Илияна Йотова ще участва в дебат по покана на видни плевенски интелектуалци. Писатели, поети, лекари, музиканти, художници, артисти, научни работници, учители, читалищни дейци и младежи поканиха Илияна Йотова за дискусия на тема: „Какво прави българският евродепутат за България в Европейския парламент”. Дебатът ще се състои на 22 април, вторник, от 17 часа в зала” Плевен” на областна администрация. Вратите са отворени за граждани.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: