Специален колаж получи Детелин Далаклиев от възпитаници на Спортното

17.04.2014 18:58

17.04.sportno

Книгата „Никога не се предавай: Историята на Детелин Далаклиев“ бе представена официално в Спортно училище „Георги Бенковски“ – Плевен, пише plevensport.eu. Презентацията с шампиона и автора на проекта Георги Стоянов бе очаквана с голям интерес от учители, треньори и ученици. Всички те посрещнаха на крака и с бурни овации Далаклиев, който остана приятно изненадан от демонстрираното отношение. Залата бе препълнена, а още в самото начало домакините пуснаха химна в чест на видния си гост. Световният шампион разказа на учениците за победите и трудностите в кариерата си, за това, че спортът му е дал всичко и за амбициите си занапред.
Много бяха и въпросите на възпитаниците на училището, които накрая връчиха на Детелин специален колаж с пожелание да стане олимпийски шампион. В „Никога не се предавай: Историята на Детелин Далаклиев“ големият български спортист разказва пред Георги Стоянов за всичко от живота си до този момент.
Любопитни разкази, разкрития и снимки съпътстват всеки един от житейските епизоди, които са описани в книгата. Тя може да бъде поръчана от официалната страница на Детелин Далаклиев във Фейсбук, където ще се открие и допълнителна информация за местата, на които се продава.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: