Кръгла маса на психолози от страната ще се проведе в Левски

16.04.2014 9:32

16.04.levski

На 25 и 26 април Левски ще бъде домакин на втора от предвидените шест Кръгли маси на специалистите от екипите на СОНИК СТАРТ в България. Кръгла маса на психолозите събира експерти в областта от Дупница, Ихтиман, Първомай, Карлово, Балчик, Левски, Плевен, Сливен, Драгоман и София.
В рамките на двата дни участниците ще имат възможност да представят работата си на местно ниво, да обменят добри практики, ценни идеи, методи и инструментариум; да анализират своите силни и слаби страни, препятствия и предизвикателства, пред които се изправят в процеса на работата си. Кръглата маса е арена за надграждане на професионалния опит и ефективността на психологическата работа в областта на социалните услуги в СОНИК СТАРТ.
Професионалният форум си поставя за цел да синхронизира експертната методика на специалистите, представяйки местните нужди, разнообразното поле на дейност в центровете за социални услуги, уникалния опит и мнението на всеки един от психолозите на СОНИК СТАРТ.
Инвестицията в човешкия ресурс е отличителна черта на СОНИК СТАРТ и провеждането на кръглата маса е само един от начините, които ежемесечно се прилагат за надграждане на знанията, уменията и увереността на всеки един експерт.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: