Хокеистите на Червен бряг отново първи!

07.04.2014 17:57

Viewty

С купа и златни медали се завърнаха хокеистите на Клуба по хокей на трева „Локомотив” (Червен бряг) от провелия се на 6 април в Бяла Първи зонален турнир по хокей на трева на открито за деца от 12 до 14 години. След последователни победи над всичките си съперници от Свищов, Плевен, Тръстеник и Байкал, те надиграха на финала и отбора на домакините от Бяла с 1:2, като така си осигуриха първото място в турнира. Наред със златните медали, хокеистите получиха и купата на кмета на Бяла. Федерацията от своя страна връчи статуетка „Най-добър зонален треньор за 2013 година” на треньора на червенобрежкия тим, Николай Павлов.
Червенобрежки състезател беше обявен за голмайстор на турнира – Николай Йотовски. Отлични изяви имаха още капитанът на отбора Стивън Нанов, Анатоли Сашев, Петър Велчев и Георги Цонков. Наградите им бяха връчени от изпълнителния директор на Българската федерация по хокей на трева, доц. Антонио Антонов.
Само преди 20 дни на Националния турнир в Пловдив, на финалната среща, хокеистите от Бяла отнеха шампионската титла на Червен бряг. Достойният реванш на техен терен сега показа, че червенобрежкият тим е най-добър в България. С отличното си представяне състезателите спечелиха и правото за участие в Международен турнир в София, който ще се проведе от 29 май до 1 юни.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: