Два буса горяха в Плевен, пламъци погълнаха птици и прасе в Обнова

03.04.2014 12:45

3.04.pojari

На 2 април в 23.14 часа е получен сигнал за горящи два микробуса, паркирани на плевенския булевард „Христо Ботев“. Пожарът е потушен от екип на РСПБЗН-Плевен. От извършения оглед е установено, че са повредени двигателните отделения на „Ситроен Релей“ и „Пежо Боксер“, предните брони, предните гуми, фаровете и четири стъкла. Уведомен е прокурор от РП Плевен. Продължава работата за установяване на причините за произшествието.
На 2 април в 18:40 часа е съобщено за пожар в тежкотоварен автомобил „Мерцедес“ до село Гривица. Пламъците са погасени с 2 пожарни автомобила от екипи на РСПБЗН-Плевен. Причина за произшествието е небрежност при боравене с открит огън – запалена е превозваната в автомобила хартия. Унищожени са 5 броя хидравлични маркучи, част от ел.инсталацията на товарния автомобил и натоварените в него 5 тона пресовано велпапе.
На 2 април в 21:56 часа е съобщено за пожар в селскостопанска постройка в село Обнова. До пристигането на екипа на РСПБЗН-Левски са изгорели 25 птици и 1 свиня, 1 тон фураж и 50 кв.м. покривна конструкция. При огледа е установено, че причината за пожара е късо съединение в електрическата инсталация на помещението.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: