9 дни празници в целия град за откриването на Панорама мол – Плевен

02.04.2014 7:56

 

2.04.mallПод мотото „9 дни празници в целия град!“ ще премине програмата по откриването на Панорама мол в Плевен. Официалният старт ще бъде даден в събота, 12 април, като на всеки кръгъл час през целия ден ще пеят и ще ни забавляват най-популярните и обичани български звезди и ще се тегли томбола с много награди и изненади! Лентата на новия мол ще бъде прерязана точно в 10 ч., след което следват кулинарно шоу и дегустация, а в 14 ч. е началото на концерта на младите поп звезди Михаела Филева и NickName. От 16 ч. ще бъде прожектирана анимацията „Пътешествие в страната на приказките”, от 17 ч. е концертът на Рафи, а от 18 ч. ще се изявят Миро и Гласовете на България – Иво Донков, Тодор Георгиев, Севинч Ибрахим, Мелинда Христова. Празникът ще бъде съпътстван от томбола с много изненади и награди, а специален гост на събитието през целия ден ще е неотразимият Краси Радков, който ще забавлява плевенчани и гостите на града със скечове.
В неделя, 13 април, мероприятията ще започнат в 11 ч. с арт ателие за деца – картички и украси за Цветница, от 15.30 ч. е началото на Face Art за деца „Цветя и пеперуди”, а от 17 ч. е конкурсът Принц и Принцеса на цветята и Бал на цветята. Специално участие ще вземе финалистът от „X Factor” България 2012 г. Богомил Бонев, а организаторите са предвидили празнична томбола за всички именници.
Програмата в понеделник ще започне с в 11.30 ч. с детска шоу програма „Бледолики и Бледокаки”, от 16 ч. ще бъде организирано арт ателие за деца, а от 18.30 ч. Куклен театър „Златното ключе“ ще представи постановката „Палечка“. Във вторник началото отново е от 11.30 ч. с „Пътешествие с героите на Дисни” – много игри, танци и веселие с любимците на всяко дете. От 16 ч. малчуганите пак ще могат да се включат в арт ателие, а от 18.30 ч. ще бъдат връчени Годишните награди на артшкола „Колорит”. Половин час по-късно танцовата школа при НЧ „Христо Ботев“ ще представи артистична шоу програма.
В сряда от 11.30 ч. плевенските деца ще станат свидетели на Шоуто на Супергероите – шеметни игри с Айрън мен, Капитан Америка, Батман, Супермен и Спайдърмен, а от 12 до 19 ч. ще се проведеде кастинг „Супер модел на Плевен 2014“, победителката в който ще спечели участие във финалния кръг „Супер Модел на България 2014”. Традиционното арт ателие е с начален час 16 ч., а в 18.30 ч. започва детска дискотека
Кастингът ще продължи и в четвъртък, а освен него от 11.30 ч. ще се проведе „Меджик Шоу” за малки и големи – едно вълнуващо и забавно пътешествие с фокуси и изненади. В петък програмата също ще започне с шоу под наслов „Пирати и русалки“, което е с начален час 11.30 ч., а от 19 ч. е конкурсът за „Супер модел на България 2014”. Предвидена е и специална игра „Мили писъмца от добри деца“, наградата в която е домашен любимец-мини зайче.
В събота от 11.30 ч. плевенчанчетата ще се срещнат с любимите си герои от „Angry birds”, от 15.30 ч. започва Пролетен Face Art за деца, а час по-късно малчуганите ще изрисуват най-голямото Великденско яйце!Финалът на вечерта ще бъде поставен с изпълнения на невероятния танцьор Памбос Агапиу. В неделя от 11 ч. всеки ще може да си направи снимка с Великденския заек, а в същия час ще се проведат и заниманията по Пролетен Face Art за деца. От 11.30 ч. е шоуто за деца с много песни, танци и награди „Стани звезда“, а в 13 ч. ще изядем най-големия Великденски козунак. В 17 ч. започва украсяването на Великденското дръвче на живота, а от 18 ч. ще бъдат обявени победителите в играта за мини зайче „Мили писъмца от добри деца”.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: