42 години ОУ „Д-р Петър Берон“ – Плевен дарява знания

28.03.2014 19:57

По традиция, в последния учебен ден на месец март учениците и учителите от ОУ „Д-р Петър Берон“ в Плевен празнуват Патронния си празник.

beron1
42 години празници и делници, традиции и памет, знак за славно минало и настояще, достойно извървян път, изпълнен с високо чувство на отговорност при възпитаване на общочовешки ценнности у подрастващото поколение. Път на постоянно израстване и заслужен престиж.
Ученици, родители и приятели присъстваха в зала „Катя Попова“ на тържествен концерт. Директорът на училището Ваня Дражева поздрави присъстващите и пожела сила и устойчивост на институцията. „Училището да ражда успели хора и таланти, да бъде неспокоен, но сигурен дом за учителите, които носят достойно своята мисия!“

beron4
В концерта се изявиха лауреати от литературни конкурси, музиканти и танцьори. Публиката притаи дъх от проявените артистични умения на третокласниците в пиесата „Откраднатата опашка“ с автор Екатерина Митева. Бивши ученици съпреживаха празника на родното училище и поздравиха учителите и приятелите си.

beron2 beron3 beron5

#тагове:

НАЙ-НОВИ: