Плевен осъмна днес с двама кмета. Виж защо!

12.03.2014 20:57

Удовлетворен съм, че вече тринадесети път Община Плевен е домакин на инициативата „Мениджър за един ден” и ви приветствам с „добре дошли”. Радвам се на амбицията ви за нови знания и конкретни впечатления от работата на общинската администрация, обърна се кметът проф. д-р Димитър Стойков към 11-те участници от ДФСГ „Интелект”, СОУ „П. Яворов” и Професионалната гимназия по туризъм.

kmet6
Искрено се надявам, че този един ден ще се окаже съдбоносен за мнозина от вас в избора на бъдеща професия. Защото и институциите, и бизнесът се нуждаят от млади, образовани и инициативни хора, хора с модерно мислене и новаторски идеи, подчерта кметът.
Едно от най-важните качества на мениджъра е точността, не пропусна да отбележи проф. Стойков по повод появата на част от младежите след обявения час за среща. Но главното са знанията и уменията, които трябва непрестанно да се обогатяват през целия живот, посъветва той учениците.
Кметовете за един ден – единадесетокласникът Александър Костадинов от ДФСГ „Интелект” и деветокласникът Светлозар Петров от СОУ „П. Яворов”, гостуваха в кабинета на градоначалника, а по-късно научиха за най-важните задължения на ръководството от заместник-кмета Стефан Петков и секретаря Бранимир Мирчев. Останалите им връстници бяха разпределени в различни отдели на администрацията.
Освен сертификати за участие в инициативата бъдещите мениджъри получиха комплекти рекламни материали на Община Плевен.

kmet1 kmet2 kmet3 kmet4 kmet5
Информация – Пресцентър на Община Плевен, снимки и заглавие – Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: