„Спартак“ писа четворка на „Видима“!

08.03.2014 18:33

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Спартак (Плевен) срази Видима-Раковски с 4:1 в Севлиево в изтеглен мач от 17-ия кръг на Северозападната „В“ група по футбол, информира plevensport.eu. Плевенчани играха нападателно през цялата среща и закономерно стигнаха до успеха след два гола на новото попълнение Альоша Илиев, а Даниел Цветков и бранителят Теодор Михайлов вкараха по още един за разгромния резултат. Спартак откри своята голова сметка още в 3-ата минута, когато Альоша Илиев отбеляза, а до края на полувремето „синьо-белите” направиха резултата класически след попадения на Даниел Цветков в 31-ата и на Теодор Михайлов 5 минути преди почивката. След подновяване на играта плевенските футболисти продължиха да атакуват, като Альоша Илиев с втория си гол в мача довърши домакините, като направи 4:0 в 57-ата минута.
Малко утешение за Видима-Раковски беше малко пресилено отсъдената от главния съдия от Велико Търново дузпа, която Максим Стойков реализира в 61-ата минута. Много добър мач, освен авторът на две от попаденията Альоша Илиев, направи и Венцислав Миленов, като двамата не спряха през целия двубой да тормозят защитата на Видима. В срещата в Севлиево в игра не влезе голмайсторът на Спартак Любомир Тодоров, който е получил контузия в срещата от първия пролетен кръг срещу Локомотив (Мездра).
Следващият мач на Спартак (Плевен) ще бъде на 16 март (неделя), когато отборът ще приеме тима на Ситомир (Никопол). Срещата ще се състои на стадион „Плевен“ от 14.30 часа.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: