Сдружение „Артилерия“ ще награди 4 кметове на 11-ти март

06.03.2014 14:42

И тази година Сдружение Артилерия „Ген.Владимир Вазов“ – Плевен ще връчи традиционните си награди на изявени личности за заслуги и добро сътрудничество. Церемонията ше се състои на Празника на ракетните войски и артилерията – 11 март, съобщи Радослав Георгиев – председател на сдружението. В залата на Военен клуб – Плевен ще бъдат връчени призове „Доблест“, приз „Лидер“, както и отличия на изявени общественици и ученици.

artileria
Приз „Доблест“ получава Виктор Петров – ученик в трети клас на СОУ „Христо Смирненски“ – Плевен. Виктор е спасил живота на давещо се дете по време на лятна почивка в курорта Албена през лятото на миналата година. Тазгодишният носител на приз „Лидер” отново е випускник от факултет „Артилерия” на НВУ „Васил Ленски”. Неговото име, обаче, ще стане известно в деня на церемонията. Наградата е грамота и макет на черешово топче. Двама ученици от Плевен ще бъдат отличени в категорията за оказване помощ на болни и възрастни хора.
Награда за добро сътрудничество ще получат четирима кметове на населени места в област Плевен – на Община Долна Митрополия – Поля Цоновска, на Община Долни Дъбник – Борислав Станимиров, както и на плевенското село Беглеж – Павлина Владимирова, и а село Згалево – Огнян Тодоров.
Церемонията по награждаването е във Военен клуб – Плевен на 11 март от 11 часа.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: