Купата на кмета на Садовец остана в селото

02.03.2014 16:14

kupa3

Днес следобед на стадиона в Садовец се игра приятелският футболен двубой между местния ФК „Чавдар” и гостите от ФК „Ясен 2011” от едноименното плевенско село. Поводът – турнирът за Купата на кмета на Садовец, който има вече своето второ издание. По покана на кмета на селото – Иван Рангелов, въпреки тежките кличматични условия, да отрази мача на стадиона бе и екип на „Плевен за Плевен”.

kupa1
Първото полувреме премина през етапи на разменено предимство от страна на двата отбора, като все пак отборът на Садовец успя да реализира две попадения. Първото стана след бърза атака и удар на Радослав Цоков. А второто, след прециозно изпълнена дузпа от капитана на садовския футболен тим – директорът на Държавното лесничейство в Плевен Иван Мариновски.

kupa2

През второто полувреме гостите от Ясен натиснаха, но добре построеният отбор на домакините все успяваше да се справи с фланговите атаки на бързите крила на ФК „Ясен 2011”. Малко преди края на мача, те все пак успяха да стигнат до попадение след отсъдена дузпа, хладнокръвно изпълнена от Влади Цветанов.

kupa5
Радостен от успеха на своите момчета, Купата връчи на капитана на ФК „Чавдар” лично кметът Иван Рангелов, като подсказа след мача, че през пролетния полусезон отборът ще бъде подсилен с нови класни попълнения.

kupa4

#тагове:

НАЙ-НОВИ: