„Спартак“ инкасира четири попадения в навечерието на старта на пролетния полусезон

22.02.2014 18:18

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Спартак (Плевен) беше разгромен в последния си контролен мач преди старта на пролетния полусезон в Северозападната „В“ група, информира plevensport.eu. Днес момчетата на Бойко Цветков отнесоха цели четири гола при гостуването си в Свищов на заемащия последното място в „Б“ група тим на Академик. Още през първото полувреме „студентите“ бяха доста по-добри, като на почивката вече водеха с 2:0 след попадения на Кристиян Тафраджийски в 18-ата минута и на Тодор Христов пет минути преди края на първата част. През вторите 45 минути „синьо-белите“ бяха нокаутирани след нови два гола в тяхната врата дело на бившия играч на плевенския тим Десислав Русев, който се разписа в 62-ата и в 68-ата минута.
За Спартак в двубоя срещу Академик дебют направи дошлият от Ботев (Луковит) защитник Владимир Русинов. Най-вероятно, бранителелят, който през миналото лято подсили луковитския отбор, след като преди това играеше за Олимпик (Тетевен), ще остане в Плевен през пролетта.
Поражението дойде броени дни преди старта на пролетния полусезон в Северозападната „В“ група, който ще бъде даден следващата неделя, 2 март. В Плевен Спартак ще се изправи в дерби мач срещу стабилния тим на Локомотив (Мездра). Срещата е с начален час 14.30, а мястото – стадион „Плевен“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: