От новия мол официално се похвалиха – отварят на 12 април

22.02.2014 14:39

22.02.mall1

Преди дни бдителни читатели на „Плевен за Плевен“ сигнализирах, че билбордът, разположен до сградата на съда, е бил демонтиран. За броени дни мястото остана празно, единствено със стърчащи от земята къси метални парчета. И така до вчера, когато там бе поставен чисто нов лъскав билборд със стъклена витрина. С анонса, че новият „Панорама мол“ ще отвори врати на 12 април. Е, хайде, честито! След няколко години отлагане май и на него му дойде времето…

22.02.mall2
Както бе обещано още в края на миналата година, с откриването му трябва да бъдат разкрити над 400 нови работни места в търговията на дребно в града. Молът ще предложи за първи път на потребителите възможности за пазаруване във водещи световни вериги и богат избор от стоки и услуги от среден и средно висок клас на достъпни цени. В „Панорама мол“ ще бъде първият супермаркет Carrefour в Северна Централна България. На 47 хил. кв.м разгъната застроена площ и със 17 500 кв.м отдаваема търговска площ той ще представи и голям брой модни марки, които все още не присъстват в региона, кино с четири зали, кафенета и заведения за хранене.
„Панорама мол“ се намира на площад „Иван Миндиликов“, на едва няколко минути пеша от основната търговска улица и на метри от основни спирки на обществения транспорт. Той е проектиран и изграден по висок стандарт, който осигурява оптимална циркулация на посетителите и видимост на търговските обекти. Има 400 паркоместа на две подземни нива и три търговски етажа с над 50 магазина.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: