Със „Златно сърце“ наградиха 16 възпитаници на НУ „Отец Паисий“

15.02.2014 8:32

15.02.otecpaisii1

На 14 февруари учениците от НУ „Отец Паисий“ отбелязаха Деня на розовата фланелка с кратка програма, подготвена от четвъртите класове, информираха от училището. В нея участваха вокалните групи „Мики Маус” и „Усмивка” с ръководител Елка Пъшева, а добринките с приз „Златно сърце” бяха наградени с грамота от директора на училището Иван Вълков. 16 ученици получиха високото отличие. Това са първокласниците Михаил Китев, Ния Несторова, Момчил Данов и Виктория Стефанова, второкласниците Ганиан Пачев, Йордан Тополаров, Гергана Георгиева, Деница Иванова и Хрисимира Асенова, третокласниците Магдалена Иванова, Ивайла Съботинова, Мария Йолова и Даниела Радославова, четвъртокласниците Момчил Христов, Александър Генов и Кристияна Каменова.

15.02.otecpaisii3
В продължение на 5 дни децата посяха в сърцата си много семенца на доброто. Сред наградените добринки са оказване на помощ в учебната работа, успокояване, когато някое дете е тъжно, оказване на първа помощ, споделяне на закуска, разговор със съучениците за по-мило отношение към игнориран съученик и др. Едно от децата пък е приютило своя съученичка в дома си, тъй като тя е изпуснала автобуса си за село и се е обадило на майката да не се притеснява.
С тази инициатива децата от НУ „Отец Паисий” призовават всички хора да садят семенцата на доброто ежедневно и да отглеждат любов в сърцата си.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: