Общината бодна Левски на „стената на срама“

04.02.2014 15:02

4.02.veso

Уведомление до актьора Веселин Плачков бе публикувано пред дни на страницата на Община Плевен, раздел „Обявления“, видя „Плевен за Плевен“. В него се казва, че Плачков е бил настанен в общински жилищен имот в „Сторгозия“ със срок до прекратяване на трудовите му правоотношения с драматично-куклен театър „Иван Радоев“. От извършена справка, обаче, е установено, че популярният актьор, който предстои да видим в ролята на Васил Левски в новата лента на режисьора Максим Генчев, е натрупал сериозни задължения за вода и парно. В тази връзка, Общината открива производство за прекратяване на наемните правоотношения с Веселин Плачков.
Не живея в това жилище от много време – в момента съм на свободен наем и ми излиза много по-евтино, сподели пред „Плевен за Плевен“ Весо Плачков. Той бе категоричен, че няма намерение да се занимава с битови глупости. ТЕЦ-ът може да е решил да взема много пари от своите абонати, но за мен тези суми са непосилни и няма да ги дам, каквото и да се случи, заяви актьорът, отбелязвайки, че взема заплата в размер на 400 лв. Като пример той посочи, че в новото жилище, в което живее, е много топло, но плаща едва 110 лв. за ток, с какъвто се и отоплява. „Още повече, че общинското жилище, което ми бе дадено, изобщо няма радиатори, изнесени са от години. Просто от тях нямаше никаква полза, тъй като до етажа никога не е стигало парно. Въпреки това, сметките за ТЕЦ бяха по 200-250 лв. месечно“, сподели актьорът.
Публикуваното на сайта на Общината уведомление Плачков определи като един вид другарски съд, който повече от категорично го дискредитира пред обществото. Искам да изразя „огромна благодарност“ към този, който го е качил там, иронично добави той.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: