“Спартак“ падна и от „Казанлък Волей“, губи гейм на 3 точки

31.01.2014 20:41

18.01.volley

Волейболистките на Казанлък Волей (Казанлък) победиха Спартак 1996 (Плевен) с 3:0 (25:3, 25:19, 25:22) в мач от деветия кръг на женското първенство на НВЛ, игран в казанлъшката зала Багира. Това информира bgvolleyball.com. С този успех Розите записват постигнаха победа в шампионата, като с четири загуби и 26 точки запазват трето място във временното класиране. Плевенчанки пък са на последна позиция без нито една победа до сега.
Волейболистките на Казанлък очаквано записаха три точки, като приключиха срещата само за около 65 минути игра. Домакините нямаха никакви проблеми за затварянето и на трите гейма в мача, като правеха голяма разлика още от началото. В първата част концентрираната им игра доведе до много бърз развой в тяхна полза, като спечелиха гейма оставяйки съперничките само на 3 точки!
Това доведе до демотивация и спад в играта им. В следващите две части Розите повеждаха с 8:2, но впоследствие допускаха лежерно гостенките да се поразиграят и да отбележат повече точки в своята сметка.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: