Пламен Тачев и Владислав Николов се срещнаха с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Червен бряг

24.01.2014 12:33

Народните представители Пламен Тачев и Владислав Николов се срещнаха с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Червен бряг. Това стана на 23 януари вечерта в читалището в града. На срещата Пламен Тачев анализира политическата ситуация в страната, очерта основните приоритети, по които работи парламентарната група на ГЕРБ, както и готовността на структурата в Червен бряг за предстоящия евровот. Заедно с депутатите бе и областният организационен секретар Ралица Добрева. Това информират от Пресцентър на ПП Герб в Плевен.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
„ Тревожно е, че в последния доклад на Европейската комисия за България, се усеща умора, дори отчаяние. Докладът на Европейската комисия говори за отстъпление, загуба на доверие, разколебаване на доверието. Той е обективен, но за съжаление много по-критичен и негативен от докладите през 2012 г. В този доклад не се вижда наличие на политическа воля за реформи”, сподели пред присъстващите Пламен Тачев.
Народният представител каза, че е притеснен и по отношение на вътрешния ред и сигурност в страната, тъй като повече от три години е работил усилено в тази насока, като част от специализираната комисия в парламента. Той заяви, че основните критики във вътрешния ред и сигурност идват от назначението на 14 юни. Според него няма как да не прави впечатление и избора на съдебен инспектор. „Този доклад е поредното доказателство, че доверие много трудно се гради, но лесно се пропилява. В предишните три доклада имаше положителни оценки за реформата в МВР, по отношение на придвижването на делата. В този доклад констатация е, че реформа в МВР липсва“, категоричен бе Тачев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: