Четири автомобила изгоряха за два дни в Плевен

20.01.2014 13:47

20.01.pojar

На 19 януари в 2:54 часа на тел:112 е получен сигнал, че в Плевен на ул.“Странджа“ гори лек автомобил. Полицаи и пожарникари са установили, че горящият амтомобил е „Ситроен Ц 3“. Унищожен е двигателен отсек, преден капак, предно ляво стъкло, предна лява част на арматурно табло и овъглено предно обзорно стъкло с отвор в лявата част. Щетите са в процес на установяване. При огледа е изяснено, че причината за произшествието е късо съединение. Уведомен е дежурен прокурор. Пожарът е потушен от служители на РСПБЗН – Плевен.
На 18 януари в 00.47 часа в Плевен на паркинг на улица «Неофит Бозвели» е възникнал пожар в задната част на лек автомобил «Ауди». Вследствие на пожара е изгоряло багажното отделение, три стопа, две брони и задно обзорно стъкло. Причините са в процес на изясняване. Уведомен е районен прокурор. Продължава работа разследващ полицай.
На 18 януари в 00:36 часа е съобщено за пожар в лек автомобил «Пежо-206» на улица «Пирот» в Плевен. Унищожени са предната част на автомобил «Пежо» и задната част на паркиран в близост автомобил «Фолксваген». Причините за произшествието са в процес на установяване. Пожарът е потушен от плевенски огнеборци.
На 18 януари в 12:59 часа късо съединение е причинило пожар в къща в село Радишево. Унищожени са покривна конструкция 65 квадратни метра и домашно имущество. Пострадали хора няма. Пожарът е потушен от екип на РСПБЗН – Плевен.
На 18 януари в 15:49 часа късо съединение е причина за пожар в трафопост в село Комарево. Унищожени са ел.проводник 4-жилен, 3х25 и 1х25 -10 м., два извода – СВТ ( 70 мм.) , електромер. Служители на РСПБЗН – Гулянци са потушили пожара.
На 18 януари техническа неизправност в газова бутилка е причина за пожар в къща в село Бреница. Екипи на РСПБЗН – Кнежа са оказали техническа помощ при произшествието. Пострадали няма.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: