Над 120 фирми от целия свят са заявили досега участие в тазгодишното пчеларско изложение в Плевен

16.01.2014 8:46

16.01.pchelarsko

От 7 до 9 февруари в Плевен ще се проведе 12-ото издание на най-големият на Балканите пчеларски форум – Международното изложение-договаряне „Пчеларство – Плевен 2014“, информира fermer.bg. Изложението се организира от “Партнерс експо” ООД и Областен пчеларски съюз – Плевен, под патронажа на Министерството на земеделието и храните и в сътрудничество с пчеларските организации на България.
На предстоящото изложение ще бъдат показани последните новости в областта на пчеларското оборудване и инвентар; специализирани платформи и фургони; восъчни основи; ветеринарни препарати и лаборатории за окачествяване; лицензирани производители на майки и отводки; пчелни продукти и производи; опаковки, етикети, специализирано обучение и литература, споделя Юлиян Станчев, председател на Областния пчеларски съюз в Плевен.
Традиционно на изложението се представят фирми от България, Турция, Гърция, Сърбия, Македония, Англия, Полша, Франция, Финландия, Италия, Румъния, Унгария, Белгия, Украйна, Дания, Китай. Пчеларското изложение утвърди Плевен като водещ национален център в пчеларството и играе важна роля в подпомагане на местните и национални пчеларски организации в развитието на бранша.
До момента над 120 фирми от различни точки на света са регистрирани за участие на изложението. Организаторите очакват до старта на изложението им броят на изложителите да са увеличи почти двойно.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: