Плевен ще е домакин на бизнес форума „Фермата”

15.01.2014 12:42

Animal Farm

Бизнес форум „Фермата“ представя възможностите за развитие на земеделския сектор и селските райони на 30 януари в Плевен, информира fermer.bg. Успешни предприемачи, производители и търговци ще споделят добри практики и проекти за бизнес развитие в земеделския сектор по време на форума, който ще се проведе на 30 януари (четвъртък) от 13:30 часа в хотел „Ростов“. Бизнес форумът за успешни практики в земеделието се организира по инициатива на списание „Enterprise” и е продължение на онлайн рубрика на списанието на списанието с новини, мнения и анализи за съвременния земеделски бизнес. Експерти от държавната администрация и финансови специалисти ще запознаят участниците с различните възможности за финансиране на собствен бизнес, ще разгледат актуални казуси и ще представят тенденциите и перспективите в сектора през 2014 г.
Своя опит и практически съвети ще споделят зърнопроизводители, производители на плодове и зеленчуци и земеделци от региона. „Земеделието в България тепърва ще се развива чрез инвестиции за нови технологии и увеличаване на производството. Малките земеделци обаче не са добре информирани за възможностите и особеностите на програмите за финансиране и не знаят как могат да превърнат дейността си в успешен бизнес. Ето защо основен акцент на бизнес форум „Фермата“ ще бъде новият програмен период 2014-2020 г.“, коментира Бинел Енвер, издател на списание „Enterprise”.
Участниците във форума ще получат повече информация за условията и процедурите за кандидатстване по европейски програми. Участието във „Фермата“ за земеделски производители е безплатно. За регистрация във форума: http://fermata14.mysuccess.bg/registration/. Бизнес форум „Фермата“ се организира с подкрепа на Национална асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) и Национален съюз на градинарите в България.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: