ЦСКА мина като бърз влак през „Спартак”

15.01.2014 16:55

15.01.cska

ЦСКА-Демакс (София) очаквано разгроми състава на Спартак 1996 (Плевен) в първия ден от втората фаза на междинния дял в женската Национална волейболна лига в Пловдив, пише bgvolleyball.com. Пред тридесетина зрители в зала Олимпиада шампионките изковаха експресно и категорично 3:0 (25:16, 25:13, 25:13) срещу последния от временното класиране.
Разликата в класите на двата отбора беше очевидна и софиянки напълно доминираха на терена по време на целия мач. Някаква завръзка имаше само в началото на втория гейм, когато Спартак поведе с 3:0 и успя да се държи равностойно до първото техническо прекъсване, но в крайна сметка противникът постигна по-убедителен резултат и от първата част. Юлия Иванова даде възможност и на някои от своите резервни състезателки да поиграят, но това не промени статуквото на терена и ЦСКА спокойно затвори мача след около час игра.
За столичния тим това беше седмата победа от началото на сезона и отборът има вече 21 точки от десет мача на третото място във временното класиране. Спартак остава на последната седма позиция без спечелен гейм в девет мача.
Снимка: bgvolleyball.com

#тагове:

НАЙ-НОВИ: